Vaihtolaite tai pullopantti

Suomi Finland

Huom! Voit ostaa tuotteen vaikka et palauttaisi vanhaa laitetta tai pulloa.

Vaihtolaite

On alkuperäisestä tai vastaavasta tehdaskunnostettu tai laadultaan vastaava uusi. Tuotteen takuu on tuoteryhmästä riippuen 12-24kk. Tuotteeen hintaan lisätään runkoveloitus, jonka palautamme vanhaa kunnostuskelpoista runkoa vastaan. Palautus on ilmainen (Suomi Finland), alempana on Postin sopimusnumero palautuksia varten.

Vanha runko palautettava palautuskaavakkeella, jonka linkki on myös tilausvahvistuksessa. Palautusosoite on mainittu alempana. Vaihtorunko on palautettava samassa tuotepakkauksessa jossa olet saanut tilaamasi vaihtolaitteen. Ja sen tulee olla alkuperäisvalmistajan tai laadultaan vastaavan, purkamaton, tunnistettavissa oleva sekä kunnostuskelpoinen, ei siis esim. tuotenumeroton, palanut, lian peitossa oleva tai öljyinen! Vaihtorunko hyvitetään  tarkastuksen ja hyväksymisen jälkeen automaattisesti tilille jolta tilaus on tehty (Paytrail). Täyden hyvityksen saamiseksi vaihtorunko on palautettava 24 kk:n kuluessa.

Huom! Jos olet valinnut laskun/ osamaksun (yksityisasiakas) ja mikäli runko on palautettu 14 vrk:n kuluessa, saat hyvityslaskun ennen alkuperäisen runkolaskun erääntymistä.

Ilmastoinnin kompressorin runkohyvitys ja takuu

Pullopantti

Tuotteeen hintaan lisätään pullopantti, jonka palautamme vanhaa pulloa vastaan. Palautus on ilmainen (Suomi Finland), alempana on Postin sopimusnumero palautuksia varten.

Palautusosoite:

Auton.fi/EK Erikoiskaupat Oy
Poijutie 16
70460 Kuopio
Viite: Asiakaspalautus
Postin sopimusnumero palautuksia varten on 648817
Pyydä palautuskuitti kun palautat lähetyksen postiin ja säilytä kuitti kunnes olet saanut hyvityksen.
Mikäli palautat suoraan liikkeeseemme, palvelemme ma-pe 8-16.30.