Vaihtolaite

Suomi Finland

Huom! Voit ostaa vaihtolaitteen vaikka et palauttaisi vanhaa laitetta.

Vaihtolaite on alkuperäisestä tai vastaavasta tehdaskunnostettu tai laadultaan vastaava uusi. Tuotteen takuu on tuoteryhmästä riippuen 12-24kk. Tuotteeen hintaan lisätään runkoveloitus, jonka palautamme vanhaa kunnostuskelpoista runkoa vastaan. Palautus on ilmainen, alempana on Postin sopimusnumero palautuksia varten.

Vanha runko palautettava palautuskaavakkeella, joka lähetetään tilauksen mukana. Palautusosoite on mainittu alempana. Vaihtorunko on palautettava samassa tuotepakkauksessa jossa olet saanut tilaamasi vaihtolaitteen. Ja sen tulee olla alkuperäisvalmistajan tai laadultaan vastaavan, purkamaton, tunnistettavissa oleva sekä kunnostuskelpoinen, ei siis esim. tuotenumeroton, palanut, lian peitossa oleva tai öljyinen! Vaihtorunko hyvitetään välittömästi tarkastuksen ja hyväksymisen jälkeen. Täyden hyvityksen saamiseksi vaihtorunko on palautettava 24 kk:n kuluessa.

Huom! Jos olet valinnut laskun/ osamaksun (yksityisasiakas) ja mikäli runko on palautettu 14 vrk:n kuluessa, saat hyvityslaskun ennen alkuperäisen runkolaskun erääntymistä.

Ilmastoinnin kompressorin runkohyvitys ja takuu

Palautusosoite:
Auton.fi/ EK Erikoiskaupat Oy
PL 10
70101 Kuopio
Viite: Asiakaspalautus
Postin sopimusnumero palautuksia varten on 648817.

Palautus ja takuu