Yritys

Sähköä ja paljon muuta Auton.fi 2018

Olemme 100 % suomalainen erikoisliike. Meiltä saat ajoneuvojen sähkövaraosien ja asennustarvikkeiden lisäksi mm. turbot, ohjauksen osat, työkalut, diesel- ja jarruosat sekä ilmastointi- ja lämmitysosat. Lisäksi myös pienkoneiden akut, startit ja laturit sekä veneiden sähköosat ja tarvikkeet täydentävät tuotevalikoimaamme jossa ovat lähes kaikki maailman tunnetuimmat tuotemerkit ja valmistajat. Asiantunteva henkilökohtainen palvelu, oikea hintataso sekä luotettava toimitus ovat toimintamme perusta.

Yli 50 000 tuotetta valmiina toimitettavaksi heti

Monet verkkokaupat mainostavat suurta valikoimaa, mutta tuotteista vain osa on saatavilla viiveettä, eli toimitusaika on useimmiten useita päiviä.
Meillä on yli 60 000 tuoteen valikoima joista suurin osa on valmiina toimitettavaksi seuraavaksi päiväksi kaikkialle Suomeen. Auton.fi autosähkön erikoisliike Kuopiossa, osoitteessa Poijutie 16, toimii myös verkkokaupan palvelu- ja noutopisteenä. Katso tästä lisää!

Pikkuisen parempaa palvelua

Karjalais-savolaiset ‘hinta- ja palvelurobottimme’ tekevät töitä aamusta iltaan turvaten asiakkaillemme oikean hintatason sekä parhaan palvelun. Karjalais-savolainen palvelu yhdistettynä parhaaseen saattaa kuulostaa haastavalta, mutta teemme kaikkemme mahdollisten ennakkoluulojen murtamiseksi, sillä onhan tärkein tuotteemme palvelu. Olemme sinua varten, kokeile ja ylläty positiivisesti!

Korjaamopalvelut

Auton.fi autosähkön erikoisliike on nyt avattu: korjaamo, varaosat ja verkkokaupan palvelupiste, Kuopio, Poijutie 16. Katso tästä lisää!

Palvelemme alan kymmenien vuosien kokemuksella!
Terveisin Auton.fi Junior ja Senior

Verkkokaupan asiakaspalvelu
Aamusta iltaan
P. 020 730 4890
palvelu(at)auton.fi

Mika Kirjavainen
Senior, yli 30v. kokemus
P.  020 730 4898
mika(at)auton.fi

Joni Meuranen
Junior, yli 15v. kokemus
P. 020 730 4899
joni(at)auton.fi

Customer service in english
P. +35820 730 4899
palvelu(at)auton.fi

 

Asiakaspalautteita:

EK Erikoiskaupat  Oy,  Poijutie 16, 70460 Kuopio, Suomi Finland, Y (ID) 28361385.