Yritys

Suomen suurin, nyt se on avattu!

Olemme 100 % suomalainen yritys. Toimitamme ajoneuvojen sähkövaraosien ja asennustarvikkeiden lisäksi mm. turbot, ohjauksen osat, työkalut, diesel- ja jarruosat sekä ilmastointi- ja lämmitysosat. Meiltä saat myös pienkoneiden akut, startit ja laturit sekä veneiden sähköosat ja tarvikkeet. Tuotevalikoimamme kattaa lähes kaikki maailman johtavat tuotemerkit ja valmistajat. Ammattimaisen ja asiantuntevan palvelun sekä teknisen tuen ohella, nykyaikainen logistiikkamme takaa korkean toimitusvalmiuden, mahdollistaen nopeat ja luotettavat toimitukset jokaisena arkipäivänä. 

Miksi olemme Suomen suurin alallamme? 

Monet verkkokaupat mainostavat suurta valikoimaa, mutta tuotteista vain osa on saatavilla viiveettä, eli toimitusviive on useimmiten useita päiviä. Meillä on yli 64000 erilaisen tuotteen valikoima, joista suurin osa on valmiina toimitettavaksi seuraavaksi päiväksi kaikkialle Suomeen. Myös nouto on tarvittaessa mahdollista.

Pikkuisen parempaa palvelua!

Karjalais-savolaiset ‘hinta- ja palvelurobottimme’ tekevät töitä aamusta iltaan turvaten asiakkaillemme oikean hintatason sekä parhaan palvelun. Karjalais-savolainen palvelu yhdistettynä parhaaseen saattaa kuulostaa haastavalta, mutta teemme kaikkemme mahdollisten ennakkoluulojen murtamiseksi, sillä onhan tärkein tuotteemme palvelu. Kokeile ja ylläty positiivisesti!

Palvelemme alan kymmenien vuosien kokemuksella!
Terveisin Auton.fi Junior ja Senior