Yritys

Suomen suurin, Auton.fi 2018, nyt se on avattu!

Olemme 100 % suomalainen yritys. Meiltä saat ajoneuvojen sähkövaraosien ja asennustarvikkeiden lisäksi mm. turbot, ohjauksen osat, työkalut, diesel- ja jarruosat sekä ilmastointi- ja lämmitysosat. Lisäksi myös pienkoneiden akut, startit ja laturit sekä veneiden sähköosat ja tarvikkeet täydentävät tuotevalikoimaamme jossa ovat lähes kaikki maailman tunnetuimmat tuotemerkit ja valmistajat. Asiantunteva henkilökohtainen palvelu, oikea hintataso sekä luotettava toimitus ovat toimintamme perusta.

Miksi olemme Suomen suurin alallamme? 

Monet verkkokaupat mainostavat suurta valikoimaa, mutta tuotteista vain osa on saatavilla viiveettä, eli toimitusaika on useimmiten useita päiviä. Meillä on alamme kattavin valikoima valmiina toimitettavaksi seuraavaksi päiväksi kaikkialle Suomeen. Myös nouto on tarvittaessa mahdollista.

Pikkuisen parempaa palvelua!

Karjalais-savolaiset ‘hinta- ja palvelurobottimme’ tekevät töitä aamusta iltaan turvaten asiakkaillemme oikean hintatason sekä parhaan palvelun. Karjalais-savolainen palvelu yhdistettynä parhaaseen saattaa kuulostaa haastavalta, mutta teemme kaikkemme mahdollisten ennakkoluulojen murtamiseksi, sillä onhan tärkein tuotteemme palvelu. Olemme sinua varten, kokeile ja ylläty positiivisesti!

Palvelemme alan kymmenien vuosien kokemuksella!
Terveisin Auton.fi Junior ja Senior

Asiakaspalvelu
Kuluttajat, yritykset
P. 020 730 4890
palvelu(at)auton.fi

Joni Meuranen
Auton.fi Junior, yritykset
P. 020 730 4899
joni(at)auton.fi

Mika Kirjavainen
Auton.fi Senior, yritykset
P.  020 730 4898
mika(at)auton.fi

Customer service in english
P. +35820 730 4899
palvelu(at)auton.fi

 

Asiakaspalautteita:

Auton.fi, EK Erikoiskaupat  Oy, PL 10, 70101 Kuopio, Suomi Finland, Y (ID) 28361385