Yritys

Sähköä ja paljon muuta

Olemme autosähkön erikoisliike, verkkokauppa ja korjaamo. Meiltä saat ajoneuvojen sähkövaraosien ja asennustarvikkeiden lisäksi mm. turbot, ohjauksen osat, työkalut, diesel- ja jarruosat sekä ilmastointi- ja lämmitysosat. Lisäksi myös pienkoneiden akut, startit ja laturit sekä veneiden sähköosat ja tarvikkeet täydentävät tuotevalikoimaamme jossa ovat lähes kaikki maailman tunnetuimmat tuotemerkit ja valmistajat. Asiantunteva henkilökohtainen palvelu, oikea hintataso sekä luotettava toimitus ovat toimintamme perusta.

Yli 50 000 tuotetta valmiina toimitettavaksi heti

Monet verkkokaupat mainostavat suurta valikoimaa, mutta tuotteista vain osa on saatavilla viiveettä, eli toimitusaika on useimmiten useita päiviä.
Meillä on yli 60 000 tuotteen valikoima joista suurin osa on valmiina toimitettavaksi seuraavaksi päiväksi kaikkialle Suomeen. Autosähkötalo Kuopio toimii myös verkkokaupan palvelu- ja noutopisteenä ja jonne suurin osa valikoimasta on tilattavissa jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Ja jonne suurin osa valikoimasta on tilattavissa jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Katso tästä lisää!

Pikkuisen parempaa palvelua

Karjalais-savolaiset ‘hinta- ja palvelurobottimme’ tekevät töitä aamusta iltaan turvaten asiakkaillemme oikean hintatason sekä parhaan palvelun. Karjalais-savolainen palvelu yhdistettynä parhaaseen saattaa kuulostaa haastavalta, mutta teemme kaikkemme mahdollisten ennakkoluulojen murtamiseksi, sillä onhan tärkein tuotteemme palvelu. Olemme sinua varten, kokeile ja ylläty positiivisesti!

Korjaamo- ja varaosapalvelu

Autosähkötalo Kuopio, korjaamo, varaosat ja verkkokaupan palvelupiste, Poijutie 12. Katso tästä lisää!

 

Varaosapalvelu

 

Korjaamopalvelu

 

Autosähkötalo Kuopio

 

 

Asiakaspalautteita:

Autosähkötalo Kuopio, EK Erikoiskaupat  Oy,  Poijutie 12, 70460 Kuopio, Suomi Finland, Y (ID) 28361385.