Kirjoitettu

UUTUUS! LEDWISE LEGEND OTSAVALAISIN

XHP50 -COLD – Kylmä valkoinen valo – monitoimivalaisin tuottaa huiman 1700 lumenin todellisen valotehon (teoreettinen valoteho 2300lm).
XHP50-WARM– Lämmin valkoinen valo – monitoimivalaisin tuottaa huiman 1675 lumenin todellisen valotehon (teoreettinen valoteho 2150lm).

Erittäin kompaktin kokoinen valaisin on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja on todellinen ammattilaisen työkalu. 4-portainen yksinkertainen käyttöjärjestelmä on helppo käyttää ja oikea valoteho löytyy jokaiseen käyttöön helposti. 3400mAh akun huolehtiessa virran riittävyydestä. Valon lähteenä toimii Cree XHP 50 LED, värilämpönä 4000K. Strobo ja SOS- moodit on karsittu kokonaan pois. Valaisimen lataus on toteutettu tehokkaalla USB- magneettilataus pistokkeella, kuluvia tai irrotettavia osia ei ladattaessa ole.

Tuotteella on 2 vuoden takuu ja se voidaan päivittää rekisteröitymällä www.thelights.fi sivulla 5 vuodeksi. Pakkaus sisältää: Valaisin, 18650 tyypin 3400mAh akun suojapiirillä, USB- magneettilatausjohto, metallinen vyöklipsi, otsanauha, 2kpl vara o-rengasta, käyttöohje FI/EN

KATSO LISÄÄ!

Kirjoitettu

Seeker Nordic

NS170, 6800L, 70W ja NS210, 7200L, 80W. IP68.
NS170, 6800L, 70W ja NS210, 7200L, 80W. IP68. Kestävä erikoispinnoite tiesuolan aiheuttamaa korroosiota vastaan sekä optimoitu värilämpötila pohjoisiin olosuhteisiin kuten sadetihkuun ja lumisateeseen. Erikoispitkä asennusjohto ylimääräisten liitosten ja vikaherkkyyden välttämiseksi, jotta kytkennän saa suojattuun tilaan.
Kirjoitettu

Osta nyt – maksa tammikuussa. Tarjoamme maksuaikakampanjan: kun ostat tuotteita 6.11.-31.12.2018,  saat korotonta maksuaikaa tammikuun 2019 loppuun saakka. Valitse ostoskorissa lasku/ osamaksu niin voit itse päättää milloin maksat.

Kirjoitettu

OOONO LIIKENNEVAROITIN!

Ooono®-liikennevaroitin, varoittaa nopeusvalvontakameroista ja vaaroista liikenteessä. Varoitin liitetään puhelimeen (Android 4.4 tai uudempi / iOS 10 tai uudempi)https://auton.fi/tuote/ooono-liikennevaroitin-ek-1700-1335-15/ bluetoothin avulla ja sen ansioista Ooono® ei vaadi erillistä liittymää tai sopimusta. Katso lisää!

Kirjoitettu

Tilinavaus kannattaa!

Tilin avaajalle 10 %  alennus normaalihintaisista tuotteista. Saat rekisteröidyttyäsi kertakäyttöisen alennuskoodin sähköpostiisi. Olet automaattisesti kanta-asiakas, kun sinulla on tili. Kanta-asiakkuuden edut päivitetään pian myös tälle sivulle. Asiakkuutesi meillä ei sido sinua mihinkään, emmekä lähetä markkinointiviestejä ilman lupaasi! Rekisteröidy tästä!

Tukkuhinnoittelu

Yrittäjät, korjaamot, maansiirtourakoitsijat, kuljetusliikeet, liikennöitsijät, liikelaitokset jne. Jos arvioit yrityksesi ostojen olevan meiltä yli 1000 € vuodessa, niin täytä tilihakemus. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tukkuhinnoittelumme perustuu yrityksesi toimialaan, historiaan ja arvioituun ostomäärään. Tiliasiakkaana voit myös pyytää tarjouksen suuremmista eristä. Maksu- ja laskutuspalvelu hoituu kätevästi maksupalvelu Paytrailin maksupalvelussa. Mikäli sinulla on kysyttävää tilinavaukseen liittyen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tee yritystilihakemus tästä!

Kirjoitettu

 25.8.2018 Jarno Laatikainen, Erikoissanomat

Muhiiko akkutekniikan uusin jippo Hirvensalmella?

Keksinnön myötä karting-autojen toimintasäde on lähes kuusi tuntia.

Kesällä ovensa avanneen Hirvensalmen Autourheilijoiden sisäkarting-radan sähköautot ovat toimineet yli ennakko-odotusten. Perusteellinen taustatyö on kantamassa isoa hedelmää. Haukartingin ydinkaksikko, Kari Liimatainen ja Marko Salmikunnas, halusi heti hankkeen alussa selvittää perinpohjaisesti, miten yhden latauskerran suoma ajoaika saataisiin riittävän korkealle tasolle.
– Sekä tehtaalta että amerikkalaisen diilerin kautta meille tarjottiin lähinnä lyijyakkuja tai litiumakkuja, joiden kummankin antama ajoaika on maksimissaan 15 minuuttia, Marko Salmikunnas kertoo. Tarjouksia sekä yhteistyöhalukkuutta kysyttiin noin 150 eri akkutehtaalta. Tästä joukosta kumppaniksi valikoitui kiinalainen tehdas, joka valmistaa akkuja muun muassa Teslalle. Salmikunnas kertoo vaihtaneensa yrityksen kanssa satoja sähköposteja ja käyneensä lukuisia videoneuvotteluja.

Marko Salmikunnas

Testin perusteella akku ja sitä varten kehitetty erillinen akkukytkentä toimii.
– Ajoimme yhtä autoa miestä vaihtaen akkua tyhjäksi. Tehokas ajoaika oli lähemmäs kuusi tuntia, Liimatainen iloitsee.
Kysymyksessä on auton sähköjärjestelmästä erillinen kytkentä, jonka avulla kaksi akkua käsittävän auton potentiaali saadaan käytettyä maksimaalisesti hyväksi. Auton sähköjärjestelmä sisältää muun muassa kineettisen energian talteenoton, joten ihan helpoimmasta päästä yhtälö ei ollut.
Akuiksi valikoituivat Litium-rautafosfaattiakut (LiFePO4), jotka ovat kaiken lisäksi 35–40 % kevyemmät kuin vastaavat lyijyakut. Kaiken lisäksi ne ovat litium-akkuja huomattavasti edullisempia.

Kun Salmikunnaksella oli idealamppu välähtänyt ja keksintö todettu toimivaksi, kiinnostus heräsi niin kiinalaisella akkukumppanilla kuin italialaisella autonvalmistajalla. Hirvensalmelle saapuukin pian kansainvälisiä vieraita.
Parhaillaan keksintö on Patentti- ja rekisterihalli­tuksen käsittelyssä loppu­suoralla kansainvälisen suojan saamiseksi. Parhaimmassa tapauksessa Salmikunnas on keksinyt jotain sellaista, jonka vuoksi palkkatöitä ei tarvitse enää tehdä.
– Sen näkee sitten. Nyt keskitytään Haukartingin eteen tehtävään työhön, mies toteaa vaatimattomasti.

Haukartingin kannalta innovaatio on tuonut esille miellyttäviä seikkoja. Esimerkiksi akkujen on luvattu kestävän 2 000 uudelleen latausta.
– Latausaika on lyhyt ja ajoaika pitkä, eikä toisinpäin, niin sen voisi kiteyttää, Salmikunnas sanoo.