Julkaistu

Ihan pimeetä!

10% alennus tarjoushintaisista tuotteista koodilla black10 tai 20% alennus normaalihintaisista tuotteista koodilla black20 !

Huom! Koodeja ei voi käyttää kirjautuneena asiakastilille eikä samaan aikaan muiden alennuskoodien kanssa.

Julkaistu

Työkalut/ Suojaimet

Unior- Loppuunmyynti -50%
Uniorin työkaluvalikoimasta löytyy laadukkaat ja kestävät työkalut ammattilaisten tarpeisiin. Unior työkalun hinta-laatusuhde on ylivoimainen. Valmiiksi räätälöityjä kokonaisuuksia löytyy esimerkiksi erilaisille korjaamoille, rakennuksille, sähkö- ja putkiasentajille sekä tarkkaa työtä vaativiin elektroniikkatöihin.  Valikoimasta löytyvät myös useiden autovalmistajien kanssa yhdessä suunnittelemat erikoistyökalut.

Hazet – Loppuunmyynti -50%
Saksalainen Hazet on käsite työkalumaailmassa. Vuonna 1868 perustettu tehdas valmistaa laadukkaiden perustyökalujen ohella myös automerkkikohtaisia erikoistyökaluja. Pitkä kokemus ja tiivis yhteistyö autovalmistajien kanssa luovat vankan pohjan kehitystyölle. Hazetin valikoimasta löytyvät muun muuassa käsityökalut, työkaluvaunut, paineilmatyökalut ja momenttivääntimet varsin kattavasti.

Katso lisää!

Julkaistu

Asiaa säteilylämmittimestä!

Joskus kuullaan puhuttavan, että säteilylämmittimet eivät olisi yhtä tehokkaita kuin letkulämmittimet. Tämä saattaa juontaa juurensa siitä, että vanhemmissa autoissa sisälämmitinjärjestelmä sai lämpönsä jäähdytinnesteestä, jolloin lämmin ilman ohjattiin sisätiloihin heti moottorin käynnistymisen jälkeen. Tämä aiheutti sen mielikuvan, että moottori lämpeni nopeammin tai tehokkaammin verrattuna säteilylämmittimeen. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Todellisuudessa säteilylämmitin lämmittää moottoria yhtä tehokkaasti kuin letkulämmitin, toimintamekanismi on vain erilainen. Sisätilanlämmitinjärjestelmän lämpötila ei ole oikea mittayksikkö mittaamaan moottorinlämmittimen tehokkuutta.

Uudemmissa autoissa venttiilit on asennettu siten, että ne estävät jäähdytinnesteen lämmön siirtymisen sisätilan lämmittämiseen ennen kuin moottori on tarpeeksi lämmin. Pääasiana on saada moottori lämpiämään mahdollisimman nopeasti.

Paras tapa varmistaa lämpimät sisätilat on hankkia Termini sisätilanlämmitin tai täydellinen WarmUp-autolämpöjärjestelmä. Katso tästä Defa valikoimaa!

Julkaistu

Avasimme autosähkön erikoisliikkeen Kuopion Kelloniemeen, Tervetuloa palveltavaksi!

Autosähkön erikoisliike: korjaamo, varaosat ja verkkokaupan palvelupiste.

  • Palvelemme arkisin klo 8-16.30
  • Päivystys myös liikeajan ulkopuolella
  • Korjaamo p. 040 169 6448, jonia(at)auton.fi
  • Varaosat p. 040 169 6488, palvelu(at)auton.fi
  • Osoite: Poijutie 16, 70460 Kuopio
  • Reittihaku

Heti varastosta mm.

  • Akut, laturit, startit
  • Kaapelit, liittimet, sähkötarvikkeet
  • Lisävalot, työvalot, asennustarvikkeet