Toimitus ja maksaminen

Päivitetty 27.6.2024     

Sales area Suomi Finland. We don’t send abroad.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteiden myyjä on Auton.fi/ EK Erikoiskaupat Oy Y-2836138-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnoittelu julkisessa kaupassa perustuu kuluttajahinnoitteluun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli tuotteessa on saldo-, tuotetieto- tai hintavirhe, pidätämme oikeuden perua kauppa. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin niistä ennalta ilmoittamatta. Verkkokaupassa esiintyvät numerot ja tiedot ovat viitteellisiä ja emme valitettavasti voi vastata mahdollisista virheistä. Asennettavan ja/ tai kytkettävän tuotteen sopivuudesta tai oikeellisuudesta vastaa aina tuotteen asentaja.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä  verkkosivultamme ostoskorin kautta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä toimituskulut. Saat myös lähetyksen seurantalinkin kun tilauksesi on valmis lähettäväksi tai myöhemmin lähetyksen jälkeen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen aikana voimassa oleviin toimitusehtoihin. Rekisteröitymällä voit tarkastaa tilauksesi myös sivuillamme olevan Oman tilin kautta. Tilaaminen on mahdollista myös puhelimella tai sähköpostilla, jolloin lähetämme tilauksen postiennakolla tai laskun etukäteen esim. sähköpostilla ja tilaus aktivoituu heti kun maksu näkyy tilillämme. Yritysasiakas, katso tästä lisää!

Palautus ja takuuehdot

Toimitus ja rahtihinnat 

ALLE 79,- EURON TILAUS, sisältäen pientoimituskulut

0 €. Nouto Autosähkötalo Kuopio, 1-2 arkipäivän kuluessa, ilmoitamme kun tilaus on noudettavissa. Nouto-osoite: Poijutie 12, 70460 Kuopio, ma-pe klo 9-16.
5,90 €.
 Kiireetön! Tilaus lähetetään 2- 3 arkipäivän kuluessa auton.fi valitsemalla toimitusmuodolla. Esim. nouto postista, matkahuollosta tai muusta toimipisteestä sekä Postin Pikkupaketti tai kirje. Tilaus on perillä normaalisti* 3- 5 arkipäivän sisällä tilauksesta.
9,90 €. Matkahuolto lähellä. Arkipäivänä ennen klo 18 tilattu lähetetään seuraavana arkipäivänä, klo 18 jälkeen tilattu lähetetään 2 arkipäivän viiveellä. Viikonloppuna tilattu lähetetään kahden seuraavan arkipäivän kuluessa. Tilaus on noudettavissa normaalisti* 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Lähellä-paketti toimitetaan vastaanottajan noudettavaksi asiakkaasi valitsemaan palvelupisteeseen, joita ovat pakettiautomaattien ja ulkoautomaattien lisäksi K-kaupat, R-kioskit sekä Matkahuollon omat palvelupisteet ja logistiikkaterminaalit.
14,90 €. Posti Express, perille toimitus normaalisti* lähetystä seuraavana arkipäivänä tai nouto Postista jos vastaanottajaa ei tavoiteta. Tilaus arkipäivisin viimeistään klo 18, jolloin tilaus lähetetään samana päivänä, muutoin seuraavana arkipäivänä.
14,90 €. Matkahuolto lähellä ”heti”. Tilaus arkipäivisin viimeistään klo 14.30, jolloin tilaus lähetetään samana päivänä, muutoin seuraavana arkipäivänä. Tilaus on perillä normaalisti* 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksestä.
19,90. Posti Express Aamuksi, perille toimitus normaalisti* lähetystä seuraavana arkipäivän aamuna tai nouto Postista jos vastaanottajaa ei tavoiteta. Tilaus arkipäivisin viimeistään klo 18, jolloin tilaus lähetetään samana päivänä, muutoin seuraavana arkipäivänä.
9,90 €. Posti VAK, akut, vaaralliset aineet. Lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa, toimitus perille tai noutopisteeseen 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Jos toimituksella on kiireempi niin soita asiakaspalveluumme, p.040 1696488.

*  Poikkeuksia toimitusaikoihin voi esiintyä esim. Postin tai Matkahuollon ruuhkan tai alueellisten toimitusviiveiden vuoksi.

VÄHINTÄÄN 79,- EURON TILAUS

0 €. Nouto Autosähkötalo Kuopio, 1-2 arkipäivän kuluessa, soita ensin jos tilauksella on kiire, P. 0401696488, muutoin ilmoitamme kun tilaus on noudettavissa. Nouto-osoite: Poijutie 12, 70460 Kuopio, ma-pe klo 9-16.
0 €. Kiireetön! Tilaus lähetetään 2- 3 arkipäivän kuluessa auton.fi valitsemalla toimitusmuodolla. Esim. nouto postista, matkahuollosta tai muusta toimipisteestä sekä Postin Pikkupaketti tai kirje. Tilaus on perillä normaalisti* 3- 5 arkipäivän sisällä tilauksesta.
5,90 €. Matkahuolto lähellä. Arkipäivänä ennen klo 18 tilattu lähetetään seuraavana arkipäivänä, klo 18 jälkeen tilattu lähetetään 2 arkipäivän viiveellä. Viikonloppuna tilattu lähetetään kahden seuraavan arkipäivän kuluessa. Tilaus on noudettavissa normaalisti* 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Lähellä-paketti toimitetaan vastaanottajan noudettavaksi asiakkaasi valitsemaan palvelupisteeseen, joita ovat pakettiautomaattien ja ulkoautomaattien lisäksi K-kaupat, R-kioskit sekä Matkahuollon omat palvelupisteet ja logistiikkaterminaalit.
9,90 €. Posti Express, perille toimitus normaalisti* lähetystä seuraavana arkipäivänä tai nouto Postista jos vastaanottajaa ei tavoiteta. Tilaus arkipäivisin viimeistään klo 18, jolloin tilaus lähetetään samana päivänä, muutoin seuraavana arkipäivänä.
9,90 €. Matkahuolto lähella ”heti”. Tilaus arkipäivisin viimeistään klo 14.30, jolloin tilaus lähetetään samana päivänä, muutoin seuraavana arkipäivänä. Tilaus on perillä normaalisti* 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksestä.
14,90 €. Posti Express Aamuksi, perille toimitus normaalisti* lähetystä seuraavana arkipäivän aamuna tai nouto Postista jos vastaanottajaa ei tavoiteta. Tilaus arkipäivisin viimeistään klo 18, jolloin tilaus lähetetään samana päivänä, muutoin seuraavana arkipäivänä.
0 €. Posti VAK, akut, vaaralliset aineet. Lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa, toimitus perille 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Jos toimituksella on kiireempi niin soita asiakaspalveluumme, p.040 1696488.
19,90 €. Suuri paketti/ lavarahti, suuret tai painavat tilaukset. Lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa auton.fi valitsemalla toimitusmuodolla. Toimitus perillä 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Jos toimituksella on kiireempi niin soita asiakaspalveluumme, p.040 1696488.

*  Poikkeuksia toimitusaikoihin voi esiintyä esim. Postin tai Matkahuollon ruuhkan tai alueellisten toimitusviiveiden vuoksi.

Ongelmatilanteet

Lähetys on kuljetusyrityksen vastuulla. Mikäli lähetys vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana, olethan yhteydessä kuljetusyritykseen. Tilaus- ja seurantanumeron/ seurantalinkin saat sähköpostiisi  tilauksen jälkeen, poislukien kirjeposti. ( Huomioi seuratessasi tilausta että päivityksissä saatta olla viivettä ja paketti liikkuu myös yöllä.)

Mikäli tilauksen lähetys viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian. Mikäli tuote on vahingoittunut tai väärin toimitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Maksutavat
Maksaminen tapahtuu Paytrailin maksupalvelusssa valitsemallasi maksutavalla. Mikäli valitset laskutuksen (yksityisasiakas), luoton antamisen ja perinnän hoitaa myös Paytrail. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin otathan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisten lisäkustannusten välttämiseksi.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

footer-logo

Paytrail: Lasku, osamaksu, yksityisasiakkaat. Voit valita maksutavan verkkokaupan kassalla.

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa
Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä
käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit
tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa
kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden
ajalle.
Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia
Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika
mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun
erääntymistä.
Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy
helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja
sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös
luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.
Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.
Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle
kuukaudelle
Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun
ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin
sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus
Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.
Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on
käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.
Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain
saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä
suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku,
kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla
mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.
Luottokustannukset ja luottoesimerkki: auton.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin
sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä
vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80€ kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja
on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty auton.fi verkkokaupasta tehtyihin
ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla
kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €,
maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista
veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.
Luottoehdot
Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39.
Lisätietoja www.collector.fi
Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot:
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot:
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun puh. +358 207 181830 (ark 8-19) tai asiakaspalvelu@paytrail.com. Autamme mielellämme!