Palautus ja takuu

Vaihto- ja palautusehdot, Suomi Finland

Verkkokaupassa esiintyvät numerot ja tiedot ovat viitteellisiä ja emme valitettavasti voi vastata mahdollisista virheistä. Asennettavan ja/ tai kytkettävän tuotteen sopivuudesta tai oikeellisuudesta vastaa aina tuotteen asentaja. Tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä, ehjiä ja puhtaissa sekä ehjissä myyntipakkauksissaan. Palautus on tehtävä 100 vrk sisällä toimituksesta. Rahat palautetaan palautuksen vastaanoton, käsittelyn ja hyväksymisen jälkeen tilille jolta maksu suoritettiin. Puutteellisilla tiedoilla olevia palautuksia ei voida käsitellä, joten mukana on oltava palautuskaavake, täytettynä tarpeellisilla tiedoilla. Tuotteilla, jotka on tilattu tehdas- yms. tilauksena asiakkaan lukuun, ei ole palautusoikeutta. Palautusosoite ja Postin sopimusrahtinumero löytyvät alempaa tältä sivulta, palautusrahdin maksaa auton.fi. Palautuksesta on aina ensin oltava yhteydessä asiakaspalveluumme!

Palautuskaavakkeen, joka tulee löytyä lähetyksestä, saat myös asiakaspalvelustamme.

Takuunalaiset tuotteet

Palautuskaavakkeeseen tulee merkitä tarvittavat tiedot sekä vikaselvitys. Palautuskaavakkeen, joka tulee löytyä lähetyksestä, saat myös asiakaspalvelustamme.

Vaihtorunkopalautus

Ilmastoinnin kompressorin runkohyvitys ja takuu

Pidätämme oikeuden periä käsittelykulun alk. 9,90€ palautuksen yhteydessä mikäli lähetys on tehty meidän rahtisopimuksella aiheettomasti .

Ongelmatilanteet

Lähetys on kuljetusyrityksen vastuulla. Mikäli lähetys vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana, olethan yhteydessä kuljetusyritykseen. Tilaus- ja seurantanumeron saat sähköpostiisi pian sen jälkeen kun tilaus on lähetetty sekä tarvittaessa myös asiakaspalvelustamme.

Mikäli tuote on vahingoittunut tai väärin toimitettu, niin olethan yhteydessä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Takuu

Takuuajan pituus vaihtelee tuoteryhmittäin, merkeittäin ja tuotteittain. Takuu koskee vain ja ainaostaan tuotetta ja sen mahdollisia raaka-aine ja valmistusvirheitä. Viallisesta tuotteesta on on oltava viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme, mahdollisten lisävahinkojen ja -kulujen välttämiseksi. Verkkokaupassa esiintyvät numerot ja tiedot ovat viitteellisiä ja emme valitettavasti voi vastata mahdollisista virheistä. Asennettavan ja/ tai kytkettävän tuotteen sopivuudesta tai oikeellisuudesta vastaa aina tuotteen asentaja. Palautus tulee auton.fi rahdilla, sopimusrahtinumeron saat asiakaspalvelustamme. Takuukaavake on liitettävä lähetyksen mukaan ja siihen tulee merkitä tarvittavat tiedot sekä vikaselvitys.

Ilmastoinnin kompressorin runkohyvitys ja takuu

Akut

Akkupalautuksissa, myös takuut, saat palautusohjeet asiakaspalvelustamme, palautusosoite määräytyy lähetyksen painon mukaan.

Palautusosoite:

EK Erikoiskaupat Oy
Lamperilantie 1240
72140 Itä-Karttula
Viite: Asiakaspalautus
Postin sopimusnumero palautuksia varten on 648817

Voimassaolo

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Tutustu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Palvelemme aamusta iltaan!

Palvelemme ja autamme kymmenien vuosien kokemuksella, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, me olemme sinua varten!

Yhteystiedot sivu
Palautus- ja takuukaavake