Vapaa-aika- ja veneakut

Nyt ilmainen toimitus (min. 79€)!

Varta, Globe Batteries ja Woima laatu-hintasuhteeltaan erinomaiset akut! Kausi- käytössä takuu 12kk.

Optima-akut  perustuvat Optiman Spiralcell Technology™ -rakenteeseen, missä kennot ovat rullamuodossa perinteisen levytekniikan sijasta. Elektrolyytti on sidottu rullatut lyijylevyt erottavaan lasikuitumattoon. Täten on saatu aikaan täysin suljettu, huoltovapaa,  tärinän kestävä rakenne. Akun sisäinen resistanssi on hyvin pieni, noin 3Ω, joten Optima-akut antavat erittäin suuren käynnistysvirran. Pikalataus jopa 300A virralla on mahdollista. Optima-akkujen elinikä on 3-5 kertainen tavalliseen lyijyakkuun verrattuna.

VARTA® Professional akut on kehitetty erityisesti veneilijöille ja karavaanareille, esim. sähköveneisiin, huvijahteihin, moottoriveneisiin, asuntovaunuihin ja matkailuautoihin. Valitse erinomaisen suorituskykyiset ja luotettavat vapaa-ajan akut.

SMF akku (Sealed Maintenace Free) tarkoittaa suljettua huoltovapaata sykliseen käyttöön tarkoitettua akkua. Akun kennot on suljettu siten että kestävät hetkellisen kallistuksen tai ravistuksen, eivätkä päästä nesteitään ulos.

AGM-tekniikan (Absorbent Glass Mat) valitsemalla saat erinomaisen akun, joka tyydyttää erittäin runsaasti varusteltujen veneiden kaikkein suurimmatkin tehovaatimukset. AGM-akku on turvallinen eikä se vuoda rikkoutuessaankaan. AGM-tekniikka kestää kolme kertaa pidempään kuin perinteiset akut

VRLA AGM on vankkarakenteinen täysin suljettu lyijyakku, huoltovapaa, pitkäikäinen: 12 vuoden käyttöikä kestovarauksessa, luotettava ja turvallinen erityisesti varavirta-käyttöön soveltuva.

Näkyvillä 1–36 kaikista 42 tuloksesta Valitse näkymä:
Näkyvillä 1–36 kaikista 42 tuloksesta Valitse näkymä: