Julkaistu

UUTUUS! LEDWISE LEGEND OTSAVALAISIN

XHP50 -COLD – Kylmä valkoinen valo – monitoimivalaisin tuottaa huiman 1700 lumenin todellisen valotehon (teoreettinen valoteho 2300lm).
XHP50-WARM– Lämmin valkoinen valo – monitoimivalaisin tuottaa huiman 1675 lumenin todellisen valotehon (teoreettinen valoteho 2150lm).

Erittäin kompaktin kokoinen valaisin on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja on todellinen ammattilaisen työkalu. 4-portainen yksinkertainen käyttöjärjestelmä on helppo käyttää ja oikea valoteho löytyy jokaiseen käyttöön helposti. 3400mAh akun huolehtiessa virran riittävyydestä. Valon lähteenä toimii Cree XHP 50 LED, värilämpönä 4000K. Strobo ja SOS- moodit on karsittu kokonaan pois. Valaisimen lataus on toteutettu tehokkaalla USB- magneettilataus pistokkeella, kuluvia tai irrotettavia osia ei ladattaessa ole.

Tuotteella on 2 vuoden takuu ja se voidaan päivittää rekisteröitymällä www.thelights.fi sivulla 5 vuodeksi. Pakkaus sisältää: Valaisin, 18650 tyypin 3400mAh akun suojapiirillä, USB- magneettilatausjohto, metallinen vyöklipsi, otsanauha, 2kpl vara o-rengasta, käyttöohje FI/EN

KATSO LISÄÄ!